CLINICA DENTAL RICARD TRAYTER

Demana cita al 93 846 56 06 (Granollers) · 93 672 00 53 (La Palma de Cervelló)

Estética dental

A la societat contemporània altament competitiva, una aparença harmònica moltes vegades significa la diferència entre l’èxit i el fracàs, tant personal com professional. A causa del fet de que la boca queda localitzada en un dels punts focals de la cara, el somriure és un dels principals aspectes involucrats en el concepte d’una aparença harmònica.

En l’Odontologia, l’estètica representa una preocupació constant, tant per part del pacient com del dentista. Qualsevol alteració en l’aparença estètica pot provocar implicacions psicològiques que poden anar des d’una simple forma d’amagar el defecte fins a la més gran introversió.

El tractament odontològic per la restauració de dents afectats per càries, trauma o dents massa destruïts, ha passat per transformacions significatives en les últimes dues dècades. Aquestes transformacions, han estat generades per l’evolució dels materials dentals i els sistemes adhesius que permeten millorar l’estètica en ser lliures de metall.

A causa d’això, i per respectar la recerca dels pacients per un tractament estètic on s’aconsegueixi harmonia i bellesa, s’utilitzen avui dia les restauracions estètiques lliures de metall, que a més, ofereixen resistència al desgast i durabilitat. Les principals característiques d’aquests materials son la seva estètica, biocompatibilitat, propietats òptiques, estabilitat del color i bona resistència mecànica, tot això basat en un diagnòstic adequat que no contraindiqui la seva utilització.

Tractaments relacionats

  • Carilles de ceràmica
  • Obturacions estètiques
  • Blanquejament
  • Tancament de diastemes (separacions)
  • Maquillatje dentàri

Demana cita

Clínica Dental Ricard Trayter
(Granollers)

Camí Vell de Canovelles, 80 baixos. 08403 Granollers

De dilluns a divendres de 9 a 14 h
De dilluns a dijous de 15.30 a 20 h

Tel: 938465606 / Mòbil: 686437679

cdrtgranollers@cdrt.cat

Clínica Dental Ricard Trayter
(La Palma de Cervelló)

Av. Catalunya, 52 baixos 2ª. 08756 La Palma de Cervelló

De dilluns a divendres de 10 a 13 h
De dilluns a dijous de 16 a 20 h

Tel: 936720053 / Mòbil: 603190522

cdrtlapalma@cdrt.cat