CLINICA DENTAL RICARD TRAYTER

Demana cita al 93 846 56 06 · 93 672 00 53

Llistat de Mútues Concertades

NOTA IMPORTANT sobre els preus de mutua

Els preus dels tractaments coberts per les companyies asseguradores, NO SÓN CAP DESCOMPTE NI PERCENTATGE dels nostres preus privats. I NO ens son compensats per la companyia asseguradora fins arribar al nostre preu privat.

Els tractaments que son gratuïts pel pacient, ens son compensats o NO, depenent de la companyia asseguradora i MAI compensats fins al nostre preu privat.

Cada mútua té els seus propis barems de preus, que canvien cada any. Totes les clíniques concertades a una mateixa mútua han de tenir els MATEIXOS PREUS en els tractaments coberts; el que pot canviar és el diagnòstic, el tractament o el tipus i la qualitat dels materials que s’utilitzin.

Per tant els preus poden ser diferents entre una clínica o una altre

NOTA IMPORTANT sobre els tractaments de mutua

Els tractaments de mútua que son gratuïts pel pacient, son per a els pacients que es tracten totalment a la nostra clinica.

Els tractaments de mútua que son gratuïts pel pacient, NO son de realització obligatoria, sinó segons diagnòstic professional. Com a professionals ens guardem la potestat segons el nostre diagnòstic de realitzar el tractament o no, en funció d’una revisió previa al tractament.

NO DONEM CITES DIRECTAMENT per la HIGIENE o NETEJA. Aquest tractament cobert per les companyies asseguradores es un tractament per treure només petites taques i placa supragingival, i només està destinat e indicat, per a un tipus molt concret de pacient, normalment molt jove i amb una boca molt sana.
Com a qualsevol tractament odontològic, hi ha d’haver prèviament una visita-revisió realitzada per l’odontòleg per valorar si es tracta realment d’una petita higiene o hi ha placa subgingival, bosses, gingivitis o malaltia periodontal i quin grau té. Es a dir, si el pacient necessita tractament periodontal, i de quin tipus.

No es correcte, ni ètic, ni professional, realitzar un tractament quan el tractament que es necessita es un altre i això pot anar en perjudici de la seva salud.

A

 

ADESLAS
AGRUPACIO MUTUA DEL COMERÇ I L’INDUSTRIA
ALIANZA ESPAÑOLA
ALLIANZ
ASISA
ASSISTENCIA SANITARIA COLEGIAL
ATOCHA (ORAL PRIMA)
AXA SEGUROS

B

C

CANAL SALUD 24
CATALANA OCCIDENTE
CLINICUM SEGUROS
CIGNA
COSALUD

D

DENTALITAS
DENTYRED
DIRECCIO GENERAL D’ATENCIO A L’INFANCIA. GENERALITAT DE CATALUNYA
DIVINA PASTORA

E

F

FIATC

G


GENERALI SEGUROS
GIRADENTAL

H


HELVETIA 
HNA 

I

L


LA NOVA ALIANÇA MATARONINA
L’ALIANÇA

M

 

MAPFRE
MEDICINA LLIURE
MUTUA DEL CARME (MUTUA DE GRANOLLERS)
MUTUA GENERAL DE CATALUNYA
MUTUA IGUALADINA
MUTUA MANRESANA
MUTUA TERRASSA

N

O

P

PERFECT CARD
PREVISORA ESPAÑOLA

 

Q

R

S

SALUNET
SANITAS
SANTA LUCIA
SERVIALL SALUD

T

U

V

VIVAZ

X

XOC